Download



Sebab kawan-kawan selalu tanya website mana yang selalu aku guna kalau nak download movie and drama, sini aku listkan. Banyak lagi sebenarnya tapi ni yang selalu aku guna kalau nak download. And, ni aku update semula pada tahun 2017 tau :) 


So, ni latest yang aku pakai la <3 ( Tapi ada yang baru google td. Hehe)


 * TEKAN GAMBAR / LINK *



Drama Korea /Thailand/ Jepun/ Taiwan & etc


http://kissasian.com/




http://myasiantv.se/






http://www1.dramacool.to/



http://kshowonline.com/list



Anime




Drama Melayu 

http://www.bukancincai.org/



http://v2.dfm2u.net/



http://www.moviesinfobsyokv2.net/



http://www.moviemelayu.com/





Movie Inggeris 





Kickass / Katproxy   [*Yg ni kena pandai2 pilih tajuk yg elok*]


http://sitenable.info/o.php?u=MTc1LjE0Mi4xODkuMTU5fDovL2thdC5ob3cvfE1vemlsbGEvNS4wIChXaW5kb3dzIE5UIDYuMSkgQXBwbGVXZWJLaXQvNTM3LjM2IChLSFRNTCwgbGlrZSBHZWNrbykgQ2hyb21lLzU1LjAuMjg4My44NyBTYWZhcmkvNTM3LjM2fDgyNDk5Mw==&mobile=


Untuk subtitle *apa2 movie yg x ada subtitle boleh cari kat sini* :

https://subscene.com/


Sebenarnya banyak lagi link yang korang boleh guna kalau nak download apa-apa movie or drama. Just share apa yg biasa aku guna kalau nak download. Nak lagi senang download la Torch sebab nanti kat bahagian kanan tu ada bahagian download utk video kalau ada video. So lagi mudah >_<



Kalau ada yang banyak ads tu harapnya korang semua bertabahlah ye :p Harap dapat membantu :-) 


Comments

  1. membantu weh. aku nak polis evo. malangnya blom ada lagi... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi ada certain link dh x blh guna T_T

      Delete

Post a Comment

Popular Posts