About Me

Assalamualaikum...

Kunjung punya kunjung tapi still tatau spe pemilik blog ni?



 (^_^) Nursyahirah Husna @ Syira

(^_^) 18 tahun (2013)

Kenapa blog ni dibuat?

 Sebab utama nak sebarkan karya2 yang dah lama melepak kat dalam laptop kesayangan ni... Tapi rasa diri ni tak adalah master sangat bab menulis ni.. tapi akan diperbaiki dari masa ke masa.. 

Andai ada tersalah kata mahu pun taip, saya ingin awal2 memohon maaf.. Saya juga manusia biasa yang bisa melakukan kesalahan.. kalau ada sbarang ketidak puasan hati, sila lah komen.. harapnye more positive comment than negative comment la ye?  >_<



Comments

Popular Posts