Skip to main content

Posts

Featured

End of Semester 4

Assalamualaikum semua~
Bersawang betul blog ni. *nah bulu ayam, sapu sendiri* Entah berapa kali dah kata bblog bersawang tapi tak update juga sampai ke sudah! Hahahaha..

Serius la Sem 4 ni busy kot! Nak kena buat assignment lagi, nak site visit (padahal 2 kali jer), test lagi and bermacam-macam lagi benda nak kena settle. And jangan lupa juga exam .Hurmmm nangis ingat balik soalan exam harin tu. Tak tahu la sebab susah ke sebab tak study. Muungkin sebab tak prepare? Siot sangat nak exam tak prepare kan? Naaa jenis tak reti nak study awal-awal lepas tu gelabah masa last mnit esok nak exam memang macam tu. Lepas tu ajet budak gifted boleh faham dengan ajaibnya bila study last minit.
Padahal, bila kau sumbat masuk semua dalam satu malam terus rasa otak cramp, penat lepas tu mula la nak mengamuk tak faham. And start nak salahkan lecturer la duk ajar benda susah kat student padahal diri sendiri yang tak reti nak belajar awal-awal. Kalau belajar awal kan boleh tanya lecturer kalau tak faha…

Latest posts

Convocation Day (Diploma)