Skip to main content

Posts

Featured

Cita-cita awak? (22)

Patutnya benda ni nak post masa bulan 8 hari tu tapi tu la, suka sangat lambat - lambat plus laptop tetiba buat hal. Memang kena tunda la cerita dia. Memang la ada komputer kat depan tu ha, tapi I is maluuu nak taip depan orang. Tapi kalau orang baca je kat blog tak pe. Tapi jangan nak mention depan muka kalau jumpa. Komen kat blog tak apa. Cenggitu kekdahnya >_<
Serius la rasa macam alahai cepatnya aku masuk 22. Like, macam baru je aku post pasal aku 19 tu. Cepatnya alahai masa berlalu. Tup tup dah 22 dah aku ni. Memang la 22 tu still muda remaja lagi tapi tu la aku duk fikir apa yang aku dah berjaya capai selama aku hidup ni. Haaaaa.. jawapan masih samar-samar lagi. Nak tanya cita-cita aku apa?
Masa aku kecik-kecik, semestinya jawapan aku klise macam orang lain la. Semestinya doktor! Rasa cool gittuw kalau jadi doktor padahal aku ni jenis benci ubat, tak suka jarum plus bagi aku hospital tu bau taugeh. Okey, before aku kena kecam, aku nak ingatkan tu pendapat aku masa aku kan…

Latest posts

End of Semester 4

Convocation Day (Diploma)